Kupévärmare

Oåterkalleligen övergår milda höstmorgnar varje år i en kylslagen, ruggig senhöst, som omärkligen ger vika åt ett bitande kallt vintermörker. Det kommer varje vinter en morgon när bilens kupé känns lika isande kall som vädret utomhus, där varje vindpust känns rätt in i märgen och att skrapa bilrutorna frammanar minnen av hundratals likadana morgnar av förfrusna fingrar och fåfängliga försök att skrapa bort is med en liten alltför ineffektiv plastbricka.

En kupévärmare är ett sätt att parera de allra värsta aspekterna av en kall vinter, du kommer varje morgon ut till en varm bil med helt isfria rutor som förvärmts av kupévärmaren. DEFAs kupévärmare Termini kombinerar en ovanligt hög effekt med ett imponerande kraftfullt luftutblås. Det sistnämda är oerhört viktigt för varmluftscirkulationen vid användning, ju högre cirkulation desto snabbare uppvärmning och desto lägre energiåtgång - vilket gör att i slutändan blir en lite dyrare kupévärmare ett mer ekonomiskt val än en billigare variant med dåligt luftutblås. Här finns ett konsumenttest som utförligt går igenom olika kupevärmares egenskaper.

Termini saknar helt de lite billigare kupévärmarnas otympliga ostadighet, istället är den kompakt och slank: när monterad är den ytterst diskret. Den monteras i normala fall antingen under handskfacket eller på A-stolpen (främre passagerarsätet) eller på mittkonsollen (utrymmet mellan de två främre sätena). Efter att den monterats dit kan själva värmaren enkelt tas bort från fästet.

Termini använder en PTC-teknologi med smart värme, vilket innebär att kupévärmaren anpassar effekten till insugningsluftens temperatur. Detta innebär att när kupétemperaturen stiger sjunker effekten i motsvarande grad - något som spar energi.

Ytterligare en sak som ger Termini en premiumkänsla i jämförelse med billigare kupévärmare är smarta automatiska överhettningsskyddet som gör att kupévärmaren kopplas bort tills den svalnat (ca 30 min .) vid överhetting.

FACKMANNAMÄSSIGT Utbildad personal
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER monterat & Klart fr. 2995kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter