DEFA - Styrsystem

Till ditt bilvärmesystem har DEFA tagit fram tre stycken fjärrstyrningsenheter. SmartStart är en stilren fjärrkontroll med många smarta funktioner. DEFA Bluetooth och DEFA GPS WarmUp Link är smartphonebaserade styrenheter som ger samma totala kontroll över fordonets värmestystem, men där GPS WarmUP Link till fullo integrerats med GPS-tekniken och ger tillgång till en mängd smarta säkerhets- och positioneringsfunktioner.

För att du enklare ska kunna välja det styrsystem som passar dina behov, finns det längst ner på sidan en tabell som uttömmande listar styrsystemens funktioner.

SmartStart

DEFAs SmartStart är en funktionell trådlös styrenhet med upp till 500 meters räckvidd. SmartStart änvänds för att styra både kupé- och motorvärmare. Styrenheten är förprogrammerad med ett veckoprogram som dagligen startar värmesystemet för att få rätt temperatur vid upp till två av användaren givna tidpunkter (avresetid).

Den känner dessutom av yttertemperaturen och anpassar automatiskt värmningstiden därefter. Veckoprogrammet kan enkelt ställas in för att separera användnigen av motor- och kupévärmare. SmartStart informerar även om batteriets laddnivå.

DEFA Bluetooth

DEFA Bluetooth möjliggör fjärrstyrning av fordonets kupé- och motorvärmesysten via en app i din smartphone. Appen ger full kontoll över bilens värme helt utan abonnemangskostnader, däremot är räckvidden begränsad till vanlig bluetooth-teknologistandard.

Appen kan reglera förvärmningstiden i förhållande till utetemperaturen men naturligtvis kan värmningstiden dessutom fritt regleras efter användarens önskemål. Appen visar även om laddkabeln är ansluten , vilket många disträa användare är evigt tacksamma för.

Appen har andra smarta funktioner, exempelvis kontroll av batteriets spänningsnivå.

 

DEFA GPS WarmUp Link

DEFAs GPS WarmUp Link är en premiumstyrningsenhet, den har förvisso en abonnemangskostnad på cirka en femtiolapp i månaden men den ger användaren full kontroll över alla värmesystemets funktioner - dessutom via GPS så räckvidden är obegränsad.

Du fjärrstyr kupé- och motorvärmesystemet via en användarvänlig DEFA Link app i din smartphone, där förvärmningstiden enkelt kan regleras efter utomhustemperaturen. Genom appen har du full överblick över bilens kupétemperatur. Du kan fjärrstarta förvärmningen via ett knapptryck, men också låta schemalägga användandet av kupé- och motorvärmesystemet.

Appen visar aktuell batterispänning och om laddkabeln är ansluten. För din trygghets skull varnar telefonen om bilen startar med laddkabeln ansluten eller om batteriet bör laddas.

GPS-tekniken utnyttjas dessutom till fullo genom smarta säkerhetsfunktioner. Du får varningar, både i appen och som sms, om bilen utsätts för stöldförsök (vid icke auktoriserad start eller flytt, även med originalnyckel). Dessutom kan du närsomhelst se bilens position på en karta i mobilen.

Slutligen har appen en hastighetsvarningsfunktion, vilket innebär att om bilen överskrider en av dig angiven hastighetsbegränsning får du ett meddelande i din mobil.

Överblick över styrsystemens funktioner

Funktioner SmartStart Bluetooth GPS Link
Slå På/Av bilvärme x x x
Förhandsinställning av bilvärme x x x
Kontrollera bilens batterispänning x x x
Se temperatur ute x x x
Se temperatur i kupén - - x
Information om när laddkabeln är ansluten x x x
Varning om laddkabeln är ansluten när motorn startas - - x
Varning om bilens batteri bör laddas/bytas - - x
Varning om bilen startar/flyttas - - x
Hastighetsvarning - - x
Visa bilens position på karta i mobilen - - x
Dela bilens position via e-post - - x
FACKMANNAMÄSSIGT Utbildad personal
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER monterat & Klart fr. 2995kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter